18 luxueuze appartementen en 2 riante penthouses

Alle appartementen en penthouses zijn inmiddels verkocht

Appartementen

Op de eerste verdieping van Het Oude Raadhuys komen 11 luxueuze appartementen rondom de ca. 900m2 grote beschutte binnentuin. Hier kunt u eindeloos genieten van rust en ruimte, terwijl de levendige binnenstad om de hoek ligt. 9 Appartementen tellen twee slaapkamers en 2 appartementen tellen drie slaapkamers. De appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer en twee toiletten. Vanaf de ruime balkons heeft u een mooi uitzicht over het levendige Raadhuisplein, het Freulebos of de Arnhemse Straatweg. De appartementen variëren in grootte van 88 m2 tot maar liefst 162 m2.

Penthouses

Op de tweede verdieping bevinden zich 5 driekamerappartementen en 2 vierkamerappartementen aan de zijde van de Arnhemseweg en het Raadhuisplein en als kroon op het complex nog eens twee riante penthouses met elk drie slaapkamers, een complete badkamer en twee toiletten. Aan de voorzijde heeft u een groot balkon, aan de achterzijde een rustig gelegen dakterras. Comfort, luxe en sfeer zijn uiteraard standaard inbegrepen bij de appartementen en de penthouses.

Extra comfort

Elk appartement heeft een privé parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex en de energierekening blijft laag dankzij duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, (bron)warmtepomp en uitstekende isolatie. Bovendien geniet je dankzij de vloerverwarming in de koude dagen van een warm huis, maar in de zomer functioneert dit ook als koeling! Het Oude Raadhuys is helemaal klaar voor de toekomst.

Meld je aan

Appartementen

18 luxe appartementen
Oppervlak: 88 – 162m2
Ruime balkons
900m2 daktuin

Penthouses

2 luxe appartementen
Oppervlak: 193 m2
Groot dakterras en ruime balkons

Appartement

Penthouse

Artist impressions